www.linspiration.se
Valutor:
billiga märkeskläder,klädaffärer,billiga damkläder,billiga herrkläder,kläder online
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Returnerar policy

Vi hjälper alltid vår kund att njuta av shopping här. Ibland krävs en retur eller ett utbyte. Om du inte är nöjd med ditt köp från oss, använd gärna vår retur- och utbytespolicy. Du kan maila vår dedikerade kundservice, var god kontakta oss via online support inom 30 dagar från leveransdatum.

Return Guideline:

1. Kunden måste kontakta oss för att få ett returtillstånd och returadress inom 30 dagar efter mottagandet om du vill returnera ditt köp.

2.Välj ange skäl för återvändande för att få returtillståndet och returadressen.

3. Alla artiklar måste returneras i originalförpackningen och i återförsäljningsvillkor.

4.Packa varorna säkert. Vänligen fyll i följande information med din retur: Bill-att namnge, adress; skicka-till namn, adress; ordernummer; anledning att återvända; telefonnummer.

5.All retur rekommenderas för att skickas via en spårbar transportör. Vänligen använd inte TNT eller UPS, vilket kommer att orsaka hög tull. Vi är inte ansvariga för någon extra kostnad som orsakas av tullen. Returer måste skickas förutbetalt. Vi accepterar inte C.O.D leveranser.

6.Postage återbetalas inte. Fri fraktkostnad och porto kommer att dras av från återbetalningen om det mottagna paketet har anmälts och öppnats, vilket också gäller beställningar med fri leverans. Fri handläggningsavgift debiteras inte för dem som inte har anmält sig för sina mottagna paket. Endast porto återbetalas inte.

7. Kunden kan få återbetalningen inom 2 veckor efter att vi fått returposterna.

Exchange Guideline:

1.Items måste returneras inom 30 dagar efter leverans och kunden ansvarar för alla fraktkostnader som orsakas av hela utbytesprocessen, det vill säga kunden måste betala fraktkostnaden för oss att skicka en ersättningsartikel till dig. Tillgänglighet för ersättningsobjekt är inte garanterat. Du kommer att få en e-postmeddelande vid slutförandet av utbytesbehandling. Ange växelementet och den nya färgen eller storleken i ditt e-postmeddelande till kundtjänsten.

2.Exchange är endast tillåtet för de föremål som är defekta eller skadade vid mottagandet eller objekten inte passar (Du ska bifoga en bild av den felaktiga delen).

3.Alla artiklar kan endast bytas ut för lika prisbyte. Var vänlig medveten om att vi kommer att utfärda ersättningarna först efter att dina avkastningar har mottagits.

4. Föremål måste vara i lika nytt skick och oklart för att accepteras som retur. För att kontakta kundservice för frågor för att få tillbaka godkännande, var god kontakta oss viaonline support

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2019 www.linspiration.se